Angelique Desiree

Ontwikkeling door verbeelding

Creativiteit en verbeelding zijn geen eigenschappen die weggelegd zijn voor een paar artistieke gelukkigen; het is een proces en mindset, dat kan worden getraind en ontwikkeld. Sterker nog: creativiteit is de basis eigenschap, die ons mensen onderscheid van andere soorten levende wezens op onze aarde.
Het kan ons als individu, groep & organisatie blijer, sterker, bewuster, weerbaarder en duurzamer maken.

Ik ben Angelique Desiree; Beeldend kunstenaar, docent en coach en begeleid je graag om via creativiteit ontwikkeling aan te gaan.

Ik verwelkom grote en kleine mensen, groepen en organisaties op creatieve wijze hun potentieel te ontwikkelen, door te inspireren, reflecteren en te faciliteren, door verhalen die er leven vorm te geven, tijdens creatieve workshops, verdiepende cursussen en therapeutische coaching.

Vanuit mijn atelier in het ateliercomplex ‘de Kas’ in het centrum van het pittoreske Oirschot, werk ik aan autonome illustraties met natuurlijke materialen, die een verbeelding zijn van stappen op dit pad naar mijn eigen authentieke potentieel en het atelier vormt tevens een thuisbasis en ontvangstplek voor mijn cliënten en cursisten.

Ik zie creatief bezig zijn als middel om jezelf als mens te ontplooien. Mijn lessen en workshops bestaan dan ook niet uit het aanleren van discipline, al komen er wel degelijk technieken aan de orde, maar richten zich veel meer op het anders leren kijken en het werken vanuit wat er reeds in jezelf aanwezig is.

Ik put bij de cursussen, workshops en coaching uit mijn jarenlange ervaring als kunst- en animatiejuf, ervaringen die ik opdoe in mijn coach praktijk De Kunstzinnige Coach en de technieken die ik geleerd heb bij het prachtige instituut de kleine Tiki, waarbij je door middel van meditaties contact maakt met je unieke essentie, die je daarna tot vorm gaat verwerken.

 

Aanbiedingen

Vacatures

Contactgegevens

Heistraat 22a
5688 EL Oirschot

+31 6 24 86 00 06
post@angeliquedesiree.nl
www.shortcake.nl
Start navigatie

Openingstijden

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo


Niet aangesloten bij verenigingen