Café en Zalencentrum Vingerhoeds

Brabantse gezelligheid, nostalgie en familietraditie in hartje Mortelen

 

n het hartje van natuurgebied De Mortelen ligt de oude herberg van Mieke Vingerhoeds. Deze nostalgische herberg voert u mee naar lang vervlogen tijden. In de oude langgevelboerderij zijn nog steeds de bedstee, de opkamer en de schouw met plattebuiskachel te zien. Je kunt wel spreken van een onbedoelde combinatie van horeca en museum.

Café Vingerhoeds is een horecabedrijf met drie locaties. Het café is een intieme ruimte, geschikt voor uw lunch, borrel of feest. Hier vindt u ook de bedstee en dergelijke.
De zaal is gehuisvest in de vroegere schuur. Deze ruimte met de prachtige houten constructie is zeer in trek voor alle soorten feesten en vergaderingen.
Het Bakhuys staat parmantig op het terras en is een uiterst sfeervolle locatie voor de kleinste partijen. Kruip rond het vuur en ruik de geur van vroeger.
Natuurlijk kunt u bij de eerste zonnestralen al genieten op het grote terras.

U kunt bij Café Vingerhoeds van dinsdag tot en met zondag terecht voor uw kopje koffie, lunch of speciaalbiertje. Als rustpunt van uw wandeling, fietstocht of toertocht. Voor al uw feesten en vergaderingen. Waagt u graag een dansje, kom dan zondagmiddag tijdens de live muziek. Naar de disco? Dan bent u welkom op de zondagavond. Het café kent ook veel activiteiten. U vindt ze op de website. u zult ervan opkijken hoe levendig het is in De Mortelen.

Aanbiedingen

Vacatures

Contactgegevens

Oude Grintweg 90
5688 MB Oirschot

0499-571334
info@cafevingerhoeds
http://cafevingerhoeds.nl/
Start navigatie

Openingstijden

Ma Gesloten
Di Gesloten
Wo Gesloten
Do Gesloten
Vr 13.00-18.00
Za 10.00-19.00
Zo 10.00-22.30


Niet aangesloten bij verenigingen