Conferentiehotel De Spreeuwelse Heide

Te midden van de Brabantse Kempen vindt u Conferentiehotel De Spreeuwelse Heide aan de rand van Westelbeers. Omgeven door lommerrijke bossen, uitgestrekte heidelandschappen en harmonieuze vogelgeluiden waant u zich in een oase van rust en ruimte. De ideale locatie voor het vinden van nieuwe inspiratie en een succesvolle bijeenkomst midden in de natuur.

Conferentiehotel De Spreeuwelse Heide faciliteert uw bijeenkomst met de welbekende Brabantse gastvrijheid. Door de kleurrijke lobby en vriendelijke lach van de gastvrouwen voelt u zich hier direct welkom. In de totaal 10 kleurrijke zalen is plaats voor groepen tot 140 personen en de 70 hotelkamers bieden plaats voor in totaal 118 hotelgasten. Dankzij de breed uitlopende indeling van het conferentiehotel is het mogelijk om voor elke afzonderlijke groep de privacy en ruimte te bieden die gewenst is. Tijdens het verblijf laten de chef-kok en zijn team u genieten van heerlijke gerechten op basis van producten uit de streek.

Bij De Spreeuwelse Heide ervaart u de natuur van dichterbij, ook wanneer u binnen zit. Alle vergaderzalen en hotelkamers bevinden zich op de begane grond en geven een rustgevend uitzicht op de bostuin waardoor u, dag en nacht, verbonden blijft met de natuur.

Ook de nodige inspiratie vindt u bij De Spreeuwelse Heide. Een ontspannen borrel in de Tuintent, een verrijkend gesprek in een echte boomhut of een spannend spel boerengolf tussen de fruitbomen, de bostuin van 5,5 hectares biedt voldoende mogelijkheden voor outdoor activiteiten.

Maatschappelijk verantwoord samenkomen
Met een bijeenkomst bij De Spreeuwelse Heide draagt u direct een steentje bij aan een maatschappelijk verantwoorde organisatie. Alle opbrengsten uit de exploitatie komen namelijk ten goede aan de Joannes Bosco Stichting ten gunste van de ontwikkeling naar meer zelfredzaamheid van jongeren in Braban

Aanbiedingen

Vacatures

Contactgegevens

Spreeuwelsedijk 9
5091 KS WESTELBEERS

013-5041392
welkom@despreeuwelseheide.nl
http://www.despreeuwelseheide.nl/
Start navigatie

Openingstijden

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo


Niet aangesloten bij verenigingen