Flexibility Oirschot/De Kempen

Welkom bij Flexibility Uitzendbureau Oirschot - De Kempen!

Als Kempische ondernemer binnen de arbeidsbemiddeling weet ik als geen ander hoe belangrijk personeel is! U bent op zoek naar een betrouwbare en loyale werknemer, die uw bedrijf voor korte of langere tijd gaat versterken? U zoekt een no-nonsens persoon, met de juiste mentaliteit en instelling, zoals we dat in De Kempen gewend zijn? Ik ga die persoon voor u vinden binnen mijn uitgebreide regionale netwerk!

Flexibility Uitzendbureau Oirschot - De Kempen is gespecialiseerd in kantoorgerelateerde banen vanaf mbo-niveau. We zijn onderdeel van de Flexibility Groep, die inmiddels al 10 jaar bestaat en niet meer weg te denken is uit de wereld van werving & selectie en uitzenden. Bent u dus op zoek naar een collega voor de korte of lange termijn dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Uiteraard sta ik ook klaar voor jou als werkzoekende of zzp-er, op zoek naar een nieuwe uitdaging. Kom je uit De Kempen en weet je van aanpakken? Geen flauwekul, gewoon met hart en ziel ervoor gaan en je werkgever van dienst zijn, in een prettige werksfeer met goede arbeidsvoorwaarden? Ik ga de uitdaging graag aan om die baan te vinden die aansluit bij jouw wensen!

Voor meer informatie: bel mij gerust op 06-30962003 of stuur mij een e-mail via nicolien.govers@flexibility.nl.

Aanbiedingen

Vacatures

Contactgegevens

Gasthuisstraat 87
5688 AW Oirschot

06-30962003
Nicolien.gover@flexibility.nl
http://www.flexibility.nl/
Start navigatie

Openingstijden

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo


Niet aangesloten bij verenigingen