FlinQ ontwerp

Wie is FlinQ ontwerp

Mijn naam is Stefan van Kollenburg en ik werk sinds 2005 onder de naam FlinQ ontwerp als grafisch vormgever op het gebied van drukwerk, signing (beletteringen e.d.) en websites. Nadat ik mijn studie aan het Sint Lucas in Boxtel in 2001 afrondde, deed ik bij diverse reclamebureaus en drukkerijen ervaring op voordat ik van start ging met FlinQ ontwerp. Deze ervaring vormt samen met de connecties die ik de afgelopen jaren heb opgedaan een belangrijke bron van het complete grafische plaatje dat ik u te bieden heb.

 

Flexibel en persoonlijk

Met een studio aan huis kan ik u zeer flexibel van dienst zijn. Bovendien kan ik u hierdoor altijd een aantrekkelijk geprijsde aanbieding doen. Door met u mee te denken op een eerlijke en persoonlijke wijze, komen we samen tot het beste resultaat.

Complete reclame

Door een perfecte samenwerking met diverse leveranciers kan ik u de beste kwaliteit garanderen. Of het nu gaat om drukwerk, signing (beletteringen e.d.) of een website, ik kan u op ieder gebied van dienst zijn. Van ontwerp tot eindproduct.

Concept en reclamecampagne

In 2014 heb ik mijn opleiding HBO Creatieve Communicatie succesvol afgerond. Dit diploma geeft aan dat u ook voor uw reclamecampagnes een geschikte partner heeft aan FlinQ ontwerp.

Digitale presentatie met Prezi

Naast alle bekende reclamedragers als drukwerk, signing (beletteringen e.d.) en een website, kan ik u ook van dienst zijn voor het ontwerp en de productie van een digitale bedrijfspresenatie in Prezi. Prezi is een moderne tool waarmee ik voor u een dynamische, professionele presentatie ontwikkel

Aanbiedingen

Vacatures

Contactgegevens

Castaert 46
5688 PG Oirschot

0499-842802/06-27023718
www.flinqontwerp.nl
Start navigatie

Openingstijden

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo


Niet aangesloten bij verenigingen