Herberg - Forellenvisvijver de Schutskuil

Midden in de Mortelen, bij landgoed Heerenbeek en landgoed Velder, ligt herberg De Schutskuil. Dit is een compacte, gezellige herberg met groot terras waar vervlogen tijden herleven. Zeven dagen in de week (van september tot en met april: 6 dagen per week geopend, woensdags gesloten) kunt u hier terecht om 'den hongerige maag' goed te vullen. Bent u op doorreis? Kies dan voor een overnachting in een van onze luxe blokhutten. Deze ervaring ‘van weleer’ zal u nog lang heugen.

Herberg De Schutskuil is een café-restaurant met terras in het buitengebied van Oirschot. De Schutskuil heeft een uitgebreide lunch- en à la cartekaart met als specialiteit (versgevangen) forel. De herberg is elke dag open vanaf 10.00 uur.

De omgeving kenmerkt zich door veel fiets-, skate- en wandelroutes. Zo kunt u vanaf De Schutskuil de La Trappe-route fietsen naar het gelijknamige klooster in Tilburg of een twintig kilometer lange route skaten in de omgeving. De forellenvisvijver van De Schutskuil is een natuurlijke vijver van 1 hectare groot. Hier kunt in alle rust op forel vissen, zowel in groepsverband als individueel.

Wandelkaarten, fietskaarten, forelvissen, slapen in een luxe blokhut, eten en drinken.
Voor elk wat wils! Voor meer informatie en extra foto’s
www.schutskuil.nl

Aanbiedingen

Vacatures

Contactgegevens

Oude Grindtweg 100
5688 MB Oirschot

0411-673155
info@schutskuil.nl
http://www.schutskuil.nl/
Start navigatie

Openingstijden

Ma vanaf 10.00 uur.
Di vanaf 10.00 uur.
Wo vanaf 10.00 uur.
Do vanaf 10.00 uur.
Vr vanaf 10.00 uur.
Za vanaf 10.00 uur.
Zo vanaf 10.00 uur.


Niet aangesloten bij verenigingen