Jan Robben

Lekkere aardbeien

Sinds 1986 worden op het bedrijf in Oirschot aardbeien geteeld. Niet zomaar aardbeien, maar verschillende bijzondere smaakvolle soorten. Van friszuur tot mierzoet en van oranjerood tot donkerrood. Voor iedere smaak is er een smaakaardbei. Op de Oirschotse akkers worden deze rode rebellen nog op de authentieke manier geteeld, met de wortels in de grond en met stro tussen de planten. De smaak is ons paradepaardje en daar doen we alles voor. In onze zachtfruitwinkel kunt u de verschillende soorten aardbeien proeven. De smaken die u het aller-lekkerste vindt mag u dan natuurlijk ook kopen, eventueel in cadeauverpakking. Van onze aardbeien hebben ook verschillende soorten Aardbeienlekkers gemaakt. Dat vind je ook in de winkel, maar is ook te koop via de Campuswinkel van onze Aardbeienacademie.
Hebt u een bruiloft te vieren, een bedrijfsevenement of wilt u een modeshow of een galafeest organiseren? Met onze Strawberrytree leveren wij graag een zinnenprikkelende bijdrage aan uw exclusieve evenement. Hebt u daarvoor belangstelling, dan maken wij op aanvraag graag een vrijblijvende offerte voor u.

Onze zachtfruit winkel is geopend vanaf half mei tot eind september. Iedere dag kunt u dan tussen 10.00 uur en 18.00 uur bij ons terecht. De Strawberrytree is het hele jaar door beschikbaar om op te treden op uw evenement.

SINDS JUNI 2011 NIEUWE BEDRIJFSONTWIKKELING !!!!

Aanbiedingen

Vacatures

Contactgegevens

Boterwijksestraat 15
5688 HX Oirschot

0499-573833
robben@aardbeien.net
http://aardbeienacademie.nl/
Start navigatie

Openingstijden

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo


Niet aangesloten bij verenigingen