Kookcollege Oirschot

Culinair genieten, samen met vrienden, familie of collega’s exclusieve gerechten bereiden, een ontspannen en actieve avond beleven in een prachtige en stijlvolle ambiance…
Het Kookcollege van meesterkok Martien van Dingenen combineert al deze elementen in een unieke formule. Hij verzorgt kookcolleges in het prachtige Brabantse dorp Oirschot.
Met een aperitiefje en een hapje wordt het college in ongedwongen sfeer geopend. Daarna start het college, waarbij u werkt met de allerbeste keukenmaterialen.
U leert tijdens een kookcollege alles op het gebied van receptuur, ingrediënten en materialen. En… de door u bereide maaltijd nuttigt u natuurlijk in een sfeervolle ambiance.

Bij Kookcollege Martien van Dingenen krijgt een avondje uit een bijzonder leerzaam karakter. Oh ja, de afwas doen we voor u!
Naast de kookcolleges kunt u in Oirschot ook regelmatig kookdemonstraties bekijken. U kunt direct een maaltijd bestellen, die onder uw toeziend oog bereid wordt.
Wat is er leuker dan actief bezig zijn én culinair genieten op dezelfde dag? Dat kan nu bij Kook College Martien van Dingenen.

Wilt u een meesterkok aan huis? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Informeer naar onze mogelijkheden.

Graag tot ziens,

Martien van Dingenen (SVH Meesterkok)

Aanbiedingen

Vacatures

Contactgegevens

De Loop 2
5688 EW Oirschot

0499-377070
info@kook-college.nl
www.kook-college.nl
Start navigatie

Openingstijden

Ma -
Di -
Wo -
Do -
Vr -
Za -
Zo -


Niet aangesloten bij verenigingen