JUBILEUMEXPOSITIE KRUYSENHUIS VERLENGD

  • 14-01-2017
img-theme

Beter had het museum het zich niet kunnen wensen. De interesse in de jubileumexpositie ter gelegenheid van 20 jaar Kruysenhuis is zo overweldigend dat het bestuur besloten heeft om de expositie te verlengen t/m 26 maart.

De expositie is dan ook een ware bekroning op de inspanningen die bestuur en vrijwilligers de afgelopen jaren hebben geleverd om het museum nieuw elan te geven. Met mooie, spannende en inspirerende exposities wisten zij het museum meer naamsbekendheid te laten krijgen in de regio. Zowel met exposities van Oirschotse Kunstenaars, als regionale, als landelijke kunstenaars. Ze kwamen allemaal voorbij in de afgelopen jaren. Soms met meer en soms met minder succes, maar altijd uitdagend en prikkelend.

De jubileumexpositie omvat ware pareltjes uit het gehele oeuvre van Jan, Antoon en Maria Kruysen. Dit is mede te danken aan de medewerking van de medewerking van diverse particulieren, die schilderijen uit hun privé collecties ter beschikking stellen aan deze expositie. Daarbij natuurlijk niet te vergeten de prachtige werken die geschonken zijn aan het museum, en de eigen collectie van het Kruysenhuis.

Museum Kruysenhuis is geopend op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur, en voor groepen is er ook een rondleiding op afspraak (ook buiten openingstijden). Adres: De Moriaan 9a, Oirschot.

Deel het bericht:

Reageer: