24 september 2017: KomUP in het Wild!

  • 22-08-2017
img-theme

Paar keer per jaar organiseert Stichting KomUP een geweldig evenement, waarbij mensen met het Syndroom van Down eens goed in de watten worden gelegd.

Louise heeft ontzettend veel voldoening gekregen uit de organisatie van het eerste grote KomUP-evenement Prinsen en Prinsessengala te Oirschot op 21 maart jl., daardoor zal ze met haar stichting meerdere activiteiten en verwendagen per jaar te organiseren, met als speciale gast hun ambassadeurtje Sanne. Hierin staat niet alleen de persoon met het Downsyndroom centraal, maar er is ook aandacht voor de broertjes, zusjes en ouders en/of verzorgers zodat ook zij kunnen genieten van een leuke dag, nieuwe mensen leren kennen en informatie kunnen uitwisselen.

24 September aanstaande vindt het evenement ‘KomUP in het Wild’ plaats in Best bij Scouting Oud Best. Op deze dag zijn er verschillende activiteiten voor de deelnemers van alle leeftijden, georganiseerd in het bos rondom de scouting. Voorbeelden van deze activiteiten zijn broodjes bakken, muzikale activiteiten, een spannende wandeling met “wilde” dieren, spellen, en een roofvogelshow . Ook zijn de uitgebreide lunch en andere versnaperingen bij deze dag inbegrepen. Alles wordt vastgelegd door professionele fotografen, zodat er blijvende herinneringen zijn aan dit fantastisch evenement.

Ken jij iemand met het Downsyndroom? Bezorg hem/haar een geweldige dag en geef ze op voor het KomUP in het Wild! op zondag 24 september aanstaande (van 11.00 tot 16.00 uur) bij Scouting Oud Best! Inschrijven kan via www.komup.nl. Op de website is het ook mogelijk om vriend of sponsor te worden van KomUP. Daar kunt u ook terecht voor meer informatie of contact met de stichting.

Deel het bericht:

Reageer: