Oirschots Bakhuys

De naam van Oirschots Bakhuys zegt het al; ambachtelijk brood in het pittoreske Oirschot. Een mooi dorp midden in het Groene Woud. Ambachtelijk werken zit in de aderen van Oirschot. Dit natuurlijke brood wordt bereid door een bakker met jarenlange ervaringen. Zijn liefde voor brood is al vroeg ontstaan. Veel ervaring opgedaan en is nu samen met familie van Heesch een exclusief broodmerk begonnen. Gemaakt met uitsluitend natuurlijke grondstoffen en olijfolie. Het Oirschots Bakhuys heeft tal van soorten en smaken. U kunt blijven proeven, dit is brood waar u voor thuiskomt.

ONS BROOD

De grond is vruchtbaar, de juiste grondstoffen zijn aanwezig en de passie ligt op de werkbank. Dit zijn dé ingrediënten voor natuurdesembrood. Natuurdesem stamt uit de 19de eeuw. Het is per toeval door de oude Egyptenaren ooit ontdekt. Natuurdesem is een mengsel van bloem en water dat in een warme omgeving zich ontwikkelt tot een voedingsmiddel. Dit proces zorgt ervoor dat het brood langzamer rijst. Het melkzuur in bloem gaat zich uitbreiden hierdoor heeft het natuurdesem een zurige smaak.

Natuurdesembrood heeft een volle smaak en vooral geur. Het Oirschot Bakhuys zorgt elke dag voor vers natuurdesembrood. Door de langere rijstijd smaakt het brood geweldig. Het proces van natuurdesem naar een gezond en smaakvol natuurdesembrood kan alleen als de bakker passie en liefde toevoegt. De kernwaarden voor echt natuurdesembrood zijn vakmanschap, passie, tempratuur, tijd en vochtigheid.

Naast dat dit ambachtelijk brood meet tijd nodig heeft om de juiste kwaliteit te ontwikkelen heeft het ook tal van voordelen. Enkele voordelen van natuurdesem zijn;

  • Natuurdesembrood bevat meer vitamine B,
  • Natuurdesembrood houdt insuline onder controle
  • Natuurdesembrood is goed voor de darmen
  • Natuurdesembrood helpt gluten afbreken
  • Het blijft langer goed

Inmiddels heeft het Oirschot Bakhuys tientallen soorten en smaken. 

VERKOOPPUNTEN

De 3 Cronen

Markt 18


’t Bint in Oirschot
Rijkesluisstraat 36a

Gradjan Buss in Oirschot
De Loop 37

Danimo’s in Best
Wilhelminaplein 17

Aanbiedingen

Vacatures

Contactgegevens


Markt 18

5688 AJ Oirschot


0499 575 300
info@oirschotsbakhuys.nl
www.oirschotsbakhuys.nl
Start navigatie

Openingstijden

Ma
Di 9.00 - 12.00 uur
Wo
Do
Vr 9.00 - 12.00 uur
Za 9.00 - 12.00 uur
Zo


Niet aangesloten bij verenigingen