Zaterdag 18 november 2017 komt hij weer aan in Oirschot:

Sinterklaas

Welkom op "Ontdek Sinterklaas"

Dag lieve allemaal. Ik kan niet wachten om weer in Oirschot te zijn.

Krijg jij ook al de kriebels in de buik en kun je niet wachten tot pakjesavond.

Kom kijken en geniet samen met Sinterklaas en alle Pieten van een fantastische intocht en theater voorstellingen!


't Kleinste Huisje

Sinterklaas slaapt elk jaar in 't Kleinste Huisje aan het Kapelpad in Oirschot. Brengen jullie een bezoekje aan zijn logeeradres? En als je dan door de ramen naar binnen gluurt, vergeet dan niet deze kleurplaat in de briefenbus te stoppen!

Download de kleurplaat

Theatervoorstellingen

Vele kinderen, ouders en opa's en oma's kunnen weer genieten op: vrijdag 1 december, zaterdag 2 december en zondag 3 december met maar liefst 9 voorstellingen in de Enck. Maar de kaart verkoop gaat hard dus zorg dat je op tijd bent.

Klik hier voor meer info

Intocht 2017

Zaterdag 18 november 2017 komt Sinterklaas weer aan in Oirschot. De Sint kan niet wachten om weer in Oirschot te zijn voor het geweldige feest op het Standaardplein en bij de Stoel maar ook voor de betoverende ontvangst in de kerk. Met natuurlijk al zijn Pieten.

Klik hier voor foto's

Intocht 2017 Oirschot

Sinterklaas is alweer onderweg, met zijn stoomboot vol met cadeautjes en Zwarte Pieten vaart hij nu richting Nederland. Op zaterdag 18 november komt hij naar Oirschot. Daar zijn jullie toch ook bij? Wij kunnen dan ook niet meer wachten tot hij aanmeert.

Om 15:30u begint het feest op het Standaardplein. De boot van Sinterklaas meert daar om 16.00 uur aan!

Zorg dat je erbij bent.

Om 16:45 uur vertrekt de Sint vanaf het Standaardplein en gaat via de Molenstraat - Rijkesluisstraat naar de Stoel alwaar de Sint een verrassende optreden staat te wachten.

Via de Gasthuisstraat - Dekanijstraat - Sint Odulphusstraat en de Marktstraat richting de Kerk.

In de Kerk hebben we ook dit jaar weer muzikale traktaties voor de Sint.

Let op: de kerk is geopend vanaf 17.00 uur.

Kom kijken en geniet samen met Sinterklaas en alle Pieten van een fantastische intocht.

Klik hier voor foto's

Onze Sint en Pieten stellen zich voor


Sinterklaas

Ja één keer per jaar komt de Sint weer naar hier. Het is weer zo ver en dat doet ons plezier. U bent hier nu in Oirschot dat vinden wij zo fijn. Ik hoop nog vele jaren bij jullie te mogen zijn.


Mario

Mario de Kookpiet

Ik ben Kookpiet, Mario is mijn naam. Mijn kookkunst is bijzonder, ja zelfs van grote faam. Als het soms gaat roken, krijg ik het niet benauwd. Ik rommel en ik stommel, en het gaat slechts zelden fout.

Piccolo

Piccolo de Pakpiet

Piccolo de Pakpiet, ik ben misschien wat klein. Pakjes vol cadeautjes, is waar ik groot in kan zijn. Pakpapier en linten, plakband of wat lijm. Ik knutsel en ik frutsel, Wat er in zit blijft geheim.

Julio

Julio de Zangpiet

Julio de Zangpiet, muziek dat is mijn vak. Iedereen gaat stralen, als ik weer eens flink uitpak. Een hoge of een lage noot, alleen of met alleman. We zingen en we swingen, want daar word je vrolijk van.

Pedro

Pedro de Rijmpiet

Ik ben Pedro, ze noemen mij de Rijmpiet. Het kan haast niet gebeuren dat je mij zonder veer ziet. Al wat los of vast zit, ik rijm het aan elkaar. Ik pieker fanatieker en heb weer een rijmpje klaar.

Mis nooit meer het laatste nieuws in Oirschot!

Meld je aan op onze nieuwsbrief


Sinterklaas twijfelt of het allemaal wel goed komt met de intocht in Oirschot. Er zal toch wel muziek zijn in de kerk?