Sociaal Cultureel Centrum De Enck Oirschot

Met een uniek concept exploiteert de stichting “Sociaal Cultureel Centrum De Enck” sinds 1 maart 2004 het Oirschotse S.C.C. “De Enck”. Het concept is uniek, omdat er geen gemeentelijke exploitatiesubsidie wordt verstrekt. Dit betekent dat De Enck op commerciële basis haar activiteiten moet en kan vormgeven. Het hieraan gekoppelde grote voordeel is dat de gemeente ook niet aan de subsidiekraan kan draaien, zoals vele andere soortgelijke centra op dit moment ervaren. Met dit gegeven is er de afgelopen 7,5 jaar veel ervaring opgedaan met betrekking tot de diverse exploitatie-onderdelen. Deze zijn onder te verdelen in drie takken; theater, horeca en verhuur. Zo herbergt De Enck een groot aantal vaste huurders op het gebied van de zorg, cultuur en maatschappelijke instellingen en is het theatercafé dagelijks geopend voor de gebruikers en bezoekers van De Enck. Het theater met 330 stoelen waarborgt een professionele programmering, in combinatie met lokale artiesten en verenigingen, waarvoor zij een toneel biedt. Daarnaast wordt het theater regelmatig gebruikt voor activiteiten van (commerciële) organisaties. In combinatie met horeca, welke De Enck zelf beheert, is het mogelijk om het theater “kostenneutraal”te exploiteren. Daarnaast heeft De Enck een aantal grote oirschotse bedrijven bereid gevonden een bijdrage te leveren ter ondersteuning van de exploitatie.

Voorzieningen Theaterzaal met 330 stoelen Alle techniek in huis of in te huren Grote foyer op begane grond Zaalruimte op 1e verdieping Diverse vergaderzalen Parkeren Gratis parkeren - blauwe zone ma t/m za van 09.00 tot 18.00 uur Betalingen Contant en Pin betaling mogelijk

Kom de sfeer eens proeven!

De Enck is een moderne en sfeervolle multifunctionele accommodatie waar u terecht kunt voor vrijwel elke gelegenheid: van theatervoorstelling, ­presentatie, huiselijke borrel tot zakelijk evenement. Naast een professioneel ­theater beschikt De Enck over een gevarieerd zalenaanbod en uitgebreide horeca­faciliteiten. Kom eens de sfeer proeven!

Aanbiedingen

Vacatures

Contactgegevens

De Loop 67
5688 EW Oirschot

0499 - 57 26 91
info@deenck.nl
www.deenck.nl
Start navigatie

Openingstijden

Ma 09.00 - 24.00 uur
Di 09.00 - 24.00 uur
Wo 09.00 - 24.00 uur
Do 09.00 - 24.00 uur
Vr 09.00 - 17.00 uur
Za 10.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten


Niet aangesloten bij verenigingen