't Bint Oirschot

’t Bint is een samenwerking tussen de partijen: Land van Oirschot, Lunetzorg en GGzE de Boei

Op 22 november 2013 is in het pand aan de Rijkesluisstraat 36A in Oirschot een brug geslagen tussen zorg, commercie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit is gerealiseerd door de zorgaanbieders Lunet Zorg en GGzE (Centrum De Boei) en het Land van Oirschot.

t Bint is een winkel met streekproducten van het Land van Oirschot, een ontmoetings/inloopcentrum en accommodatie voor dagbesteding van Lunetzorg en GGzE de Boei. Een opzet die nog nergens anders is gerealiseerd.

De winkel is met ingang van 23 november 2013 geopend en zal telkens voor een ieder geopend zijn op de volgende dagen en tijdstippen.

Openingstijden:: maandag gesloten
Dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur

Tel. 0499-578359


U kunt er ook een kopje koffie komen drinken, elkaar ontmoeten en er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van dagbesteding, leren en werken.
De winkel van ’t Bint is te vinden aan de Rijkesluisstraat 36a te Oirschot.
De combinatie en de integratie is uniek van bovenstaande partijen maar ook de uitstraling van deze winkel. Dit is terug te vinden in de werkwijze van ’t Bint.

U moet het gezien en geproefd hebben. Het wordt een ware beleving.

Dit doen we in 't Bint
In ‘t Bint zijn producten te koop van ondernemers die aangesloten zijn bij het Land van Oirschot, maar ook producten die gemaakt worden door cliënten van GGzE (De Boei) en Lunet zorg. Je kunt in 't Bint een kop thee of koffie drinken en even een praatje maken. Verder gebeurt er nog veel meer in ’t Bint, allemaal met het doel om elkaar te ontmoeten.

’t Bint is een ontmoetingsplek
De ontmoeting en de verbinding is waar het in 't Bint om draait. De verbinding die ontstaat tussen mensen. De winkel met streekproducten van het Land van Oirschot, die helemaal wordt gerund door vrijwilligers, heeft hierbij een aantrekkende kracht en een versterkende rol. Binnen het Land van Oirschot hebben de aangesloten leden zich al op een bijzondere manier met elkaar verbonden.

’t Bint in het dorp
‘t Bint geeft twee zorgpartijen, Lunet zorg en GGzE (De Boei), een bron aan mogelijkheden om verbinding te maken met de samenleving. De cliënten van Lunet zorg en GGzE (De Boei) kunnen binnen 't Bint op een veilige manier in contact komen met die samenleving en andersom de buurt met hen. De cliënten van Lunet zorg en GGzE (De Boei) hebben in en om de winkel hun een leer/werkplek of dagbesteding. 't Bint herbergt verder het wijksteunpunt en eetpunt van Lunet zorg en de inloop van GGzE (De Boei).

Aanbiedingen

Vacatures

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 11.00 - 17.00 uur
Wo 11.00 - 17.00 uur
Do 11.00 - 17.00 uur
Vr 11.00 - 17.00 uur
Za 11.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten


Niet aangesloten bij verenigingen