Van Mil & van Mil

Van Mil & Van Mil is al ruim 45 jaar gespecialiseerd in het adviseren, produceren en monteren van binnen- en buitensigning. Kortom: uw totale huisstijlimplementatie. Uw innovatieve ideeën en concepten worden vakkundig vertaald naar technisch uitvoerbare opdrachten. Uiteraard passend binnen uw budget en geschikt voor de toepassing die u voor ogen hebt. Daarnaast treft u in Van Mil & Van Mil een professionele gesprekspartner, die vakmanschap en kwaliteit als vanzelfsprekend beschouwt.

 

In 1966 startte Ad van Mil vanuit zijn garage in Oirschot een kleinschalig reclamebureau. In bijna een halve eeuw is het bedrijf uitgegroeid tot een allround reclamebedrijf. Met ons vakkundige en gedreven team realiseren wij uw reclameoplossingen voor binnen en buiten. Ouderwets kwalitatief goed vakmanschap met een moderne touch. We gaan dan ook onverminderd door met het leveren van service en kwaliteit. Op naar de 50!

Medewerkers 

De kracht van ons bedrijf schuilt in de mensen die er werken. Onder de bezielende leiding van Rens van Mil en Geoffrey de Kleijn, werkt een team van 25 medewerkers in ons 2.500 m2 grote bedrijfspand aan Den Uitvanck in Oirschot. Daarnaast is een aantal van onze collega’s dagelijks op weg om de reclameproducten deskundig aan te brengen en te monteren op locatie.

 

Aanbiedingen

Vacatures

Contactgegevens

Den Uitvanck 15b
5688 XG Oirschot

0499 574 214
info@vanmilenvanmil.nl
http://www.vanmilenvanmil.nl/home
Start navigatie

Openingstijden

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo


Niet aangesloten bij verenigingen