Wedemeijer Marks Notarissen

Ons kantoor is gevestigd in de gemeente Oirschot, gelegen in de driehoek ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Eindhoven. Oirschot ligt in de streek De Kempen. Het dorp heeft een sterke band met Brainport.

 
Wat kun je van ons verwachten: gedegen juridisch werk, heldere taal, meedenken met vragen en problemen die op je pad komen, efficiënt en klantgericht werken. Daar staat een Netwerknotaris voor. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen.
 
We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf, bij de overdracht van vermogen naar je kinderen of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het regelen van een scheiding. Ook kunnen we je adviseren omtrent het al dan niet accepteren van een erfenis, en de afwikkeling daarvan. Het opstellen van overeenkomsten op allerlei terreinen behoort ook tot ons vakgebied.
 
Wedemeijer Marks notarissen, net iets meer notaris.

Aanbiedingen

Vacatures

Contactgegevens

Oude Bestseweg 28
5688 DM Oirschot

0499 571 214
Info@wmnotarissen.nl
http://www.wmnotarissen.nl/
Start navigatie

Openingstijden

Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo


Niet aangesloten bij verenigingen